Uncategorized

Tricouri personalizate pentru bărbați Nanana

Nanana a apărut din dorința de a elimina greutățile din calea unui tânăr artist vizual ce își dorește să transforme propria pasiune într-o afacere. Astfel că, pe site-ul oficial, orice artist ce dorește să își scoată la vânzare lucrările poate opta pentru opțiunea de a-și deschide în mod gratuit un magazin virtual, care să funcționeze ca o expoziție de unde potențialii clienți să poată cumpăra opera dorită. Odată selectate modelele favorite, acestea vor urma să fie imprimate pe articole de îmbrăcăminte furnizate de noi. În acest mod, oricine poate beneficia de un articol unic, original și de efect, cu print realizat manual de un artist auten6tic, pasionat și dedicat muncii sale. Așadar, Nanana a devenit unul dintre cele mai mari branduri de hanorace, bluze, maiouri și tricouri personalizate pentru bărbați, femei sau copii, din România, care se bucură totodată și de un concept creativ inedit care să îi plaseze pe o poziție superioară față de concurență.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Black

Artă vizuală în garderoba oricui

Întreaga ideologie din spatele acestei platforme este, în fapt, destul de simplă și aduce beneficii tuturor celor trei părți implicate în proces. Acest spațiu pune la dispoziție, posibilitatea de a crea în mod gratuit un magazin online tuturor celor care doresc să își transforme pasiunea și talentul la desen și pictură într-o afacere. Magazinul creat funcționează ca o expoziție virtuală a operelor lor,  prin intermediul căreia să poată ajunge mult mai ușor la potențialii clienți. Acest aspect va ușura atât căutarea celor împătimiți și iubitori de artă, cât și întreg procesul de atragere a clienților pentru micii antreprenori. Astfel, clienții vor putea naviga printre mii de modele, din care ulterior să aleagă care din ele ar arăta cel mai bine pe un hanorac personalizat, de exemplu. Odată găsita varianta cea mai potrivita, partea cea mai dificilă a luat sfârșit, rămânând doar să se mai stabilească mici detalii precum: culori, mărimi, număr de bucăți și detaliile de plată și livrare. Din acest punct, restul operațiunilor vor fi preluate de echipa Nanana.

Aceștia se vor ocupa atât de tot ceea ce presupune aprovizionare, imprimare, ambalare, cât și livrare. În alte condiții, toate aceste responsabilități ar fi revenit proprietarului magazinului, artistului, în acest caz. Însă tocmai ăsta este unul dintre punctele principale ale misiunii brandului nostru. Ne dorim să facilităm  procesul de vânzare – cumpărare a articolelor personalizate prin picturi autentice, să dăm șansa tuturor artiștilor să se facă cunoscuți, să își expună talentul. Tineri care, fără acest mic sprijin, poate că nu ar fi reușit niciodată să se susțină pe o piață atât de aglomerată.

Astfel că, cu fiecare comandă plasată pe Nanana.ro, ajutați un tânăr artist la început de drum să fie mai aproape de îndeplinirea visului său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top