Uncategorized

Epilare definitivă la Eva Salon – București

Epilarea a devenit în ultimele decenii una dintre principalele probleme de îngrijire personală care dă bătăi zilnice de cap atât femeilor cât și bărbaților. Din dorința tot mai acută de atinge perfecțiunea, prezența părului nedorit devine inadmisibilă. Astfel că lupta interminabilă cu aceasta poate provoca multe probleme la nivel emoționa din cauza faptului că metodele tradiționale nu mai reprezintă o opțiune eficientă, efectele lor persistând pentru o perioadă mult prea scurtă în raport cu presiunile sociale actuale. Din aceste considerente, epilarea definitivă a căpătat o notorietate care este în continuă ascensiune. Astfel că este o metodă care nu doar că presupune rezultate pe termen nelimitat, dar nu presupune riscuri adiacente și, nu în ultimul rând contribuie decisiv la îmbunătățirea stării de spirit, prin eliminarea acestui factor semnificativ de stres.  Astfel că puteți apela la servicii de epilare definitivă în București, la Eva Salon, unul dintre cele mai recunoscute și profesionale centre de înfrumusețare din țară.

Paralelă între epilarea definitivă și metode tradiționale

La o analiză mai amănunțită, efectele negative ale acestora depășesc beneficiile, care sunt, în esență limitate în ceea ce privește eficacitatea dar și persistența în timp. Altfel zis, dacă metodele care presupun smulgerea firelor oferă rezultate ce durează chiar și câteva săptămâni, în situațiile fericite, factorul negativ constă în faptul că, utilizată pe termen lung, poate conduce la sensibilizarea acută a pielii. Astfel că, dacă pielea este ulterior expusă la soare, acest lucru poate cauza pete pigmentare, sau chiar afecțiuni mult mai grave. Pe de cealaltă parte, deși metodele ce presupun tăierea firelor sunt mult mai blânde cu pielea, dezavantajul constă în faptul că rezultatele nu persistă mai mult de 2-3 zile. Acest lucru presupune ca procesul să se repete până la de 3 ori pe săptămână. Ceea ce înseamnă că sunt necesare resurse financiare, cât și de timp și efort fizic și psihic. Acești factori fac ca epilarea să devină un motiv continuu de stres, ce poate avea consecințe negative asupra bunăstării și încrederii personale.

Având în vedere aceste aspecte, epilarea definitivă devine cea mai eficientă metodă care cumulează avantajele celorlalte metode. Ba chiar presupune rezultate care depășesc cu mult nivelul celor prezentate anterior, eliminând complet dezavantajele. Așadar epilarea definitivă conferă rezultate permanente, nefiind necesară repetarea procedurii, firele fiind distruse complet și definitiv. Mai mult decât atât, nu provoacă efecte negative asupra pielii, fiind o procedură extrem de sigură. Nu în ultimul rând, există și avantaje de ordin financiar. Deși prețul per ședință este considerabil, trebuie luat în calcul că sunt necesare între 6 și 8 ședințe. Astfel că, odată efectuate acestea, nu mai sunt necesare cheltuieli în această direcție. Pe când în cazul altor metode, repetabilitatea duce la costuri cumulate enorme, doar pe perioada unui singur an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top