Uncategorized

Auto Cobălcescu – dealer mașini Nissan

Auto Cobălcescu este o marcă românească, care are în prezent un portofoliu impresionant de clienți și colaboratori a căror experiență pozitivă a dus la conturarea reputației de care se bucură în prezent. Pe lângă gama largă de poziții pe care le ocupă pe piață, este și dealer mașini Nissan, propunând o serie foarte vastă de variante și modele ale brandului:

Showroom

Leaf

Cea mai bine vândută mașină electrică, la momentul actual, Nissan Leaf este inițiatorul unui viitor mai bun, care să ajute posesorul să rămână conectat în permanentă cu mediul. Este, de asemenea, dotat cu tehnologii inovative și intuitive, fiind programat să intervină când călătoria devine dificilă sau riscantă.

Qashqai

Un crossover cu personalitate, cu un design pe care nu poate fi trecut cu vederea, Nissan Qashqai îmbină detaliile sofisticate cu eficientă aerodinamică. Șofatul devine extrem de relaxant datorită tehnologiilor inteligente care oferă siguranță maximă la volan. Dispune totodată de hărți 3D, comenzi vocale și integrare smartphone.

X-trail

Cu tehnologii inteligente, aspect impunător și sofisticat la interior, noul Nissan X-trail îndeamnă la aventură în familie, în condiții excepționale. Tehnologiile Nissan Intelligent Mobility amplifică plăcerea de conduce și transformă orice călătoria într-o aventură, în condiții de siguranță și relaxare. Este singurul SUV dotat cu tehnologii precum Intelligent Around View Monitor, care ajută la detectarea obiectelor în mișcare și camere video pentru o vizibilitate mai mare.

Micra

Nissan Micra este mașină ideală care se poate integra cu ușurință pe străzile aglomerate. Este un hatchback cu un design îndrăzneț, cu tehnologii avansate, realizat cu materiale de cea mai bună calitate.

Juke

Îndrăzneț și fermecător, noul Nissan Juke atrage toate privirile și fascinează instant prin design-ul sofisticat de care dispune. Plafonul panoramic, liniile sportive și aerul misterios îl fac să devină partenerul alături de care puteți conduce lumea, în timp ce asistență PROPILOT  va asigura că o faceți în deplină siguranță. Tehnologiile avansate și confortul sporit pe care le descoperiți la bordul celui mai seducător coupé, fac din experiență șofatului o adevărată plăcere zilnică.

Nismo

Performanță și adrenalină de la A la Z, Nissan Nismo 370Z este cel mai nou model din gama Z. Dispune de un design atrăgător și tehnologii inovatoare pentru un coupé de excepție, care vor garanta doză de adrenalină pe care o vezi doar pe circuit. Detaliile interioare tapițate cu inserții de piele din Alcantara și confortul sunt principalul mod în care se diferențiază de alte mașini sport.

Navara

Fie că preferi un traseu off-road, fie unul pe asfalt, noul Nissan Navara este pregătit să domine orice șosea. Un pick-up econom, robust și de încredere, oferă o experiență sigură și performanță la cele mai înalte cote. Dotat cu noul sistem de suspensie de tip mulți-link cu arcuri, cu o capacitate de încărcare mare, este capabil să facă față provocărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top