Uncategorized

Organizarea inmormantarii devine mai simpla cand ai pe cineva aproape

Dupa decesul unei persoane dragi din viata noastra, tot ce ramane viu sunt amintirile, emotiile, clipele si momentele traite alaturi de acea persoana, toate celelalte aspecte, materiale, dispar, astfel ca, inmormantarea este ultima ocazie in care mai putem face ceva pentru cel plecat dintre noi, iar traditia la romani ne spune ca daca vom organiza parastase la anumite perioade de timp vom aduce cinste celui decedat.

Din fericire, acum exista posibilitatea ca de pregatirea meniurilor pentru parastase sa se ocupe firma de pompe funebre, iar Casa funerara In Memoriam este una dintre acestea. Casa In Memoriam este o firma de servicii funerare care ofera cu incredere o gama diversa de servicii si produse, iar organizarea de catering pentru parastase este unul dintre serviciile incluse. Pe de alta parte, coliva nu lipseste de la un astfel de eveniment, alaturi de pachetele specifice, precum, colaci, cozonaci si alte servicii de catering.

Echipa de specialisti de la In Memoriam se va ocupa de planificarea cu mare grija a parastasului, astfel ca in functie de ziua in care se va organiza, se vor stabili meniuri pentru parastas de dulce sau meniuri pentru parastas de post. Toate meniurile pentru parastas sunt de cea mai buna calitate, iar pregatirea acestora respecta cele mai sigure standarde de igiena.

E bine de stiut ca parastasul mortilor este ocazia cu care toti cei care l-au iubit la un moment dat pe decedat se aduna si se roaga pentru sufletul acestuia. Totodata, parastasele nu pot avea loc oricand, cine in anumite perioade de timp, respectiv la 3,9 si 40 de zile de la inmormantare. Ulterior, parastasul se va organizara anual, pana la implinirea celor 7 ani de la momentul decesului.

Echipa de la In Memoriam este specializata in organizarea parastaselor si oferire consiliere adecvata, alaturi de indicatii si recomandari pentru ca totul sa decurga asa cum ne dorim. Gasesti meniu pentru parastas de la In Memoriam asa ca scapi de o grija.

Din punct de vedere financiar, meniul pentru parastas se poate adapta in functie de preferintele si asteptarile fiecarei familii.

Motivele care te pot determina sa alegi Casa funerara In Memoriam sunt faptul ca se tine cont de bugetul disponibil, se garanteaza calitatea produselor folosite, astfel incat parastasul sa decurga in cele mai bune conditii. De asemenea, specialistii se consulta cu fiecare client si pot garanta ca evenimentul va decurge asa cum trebuie bazandu-se pe vasta experienta acumulata de-a lungul anilor.

Accesand pagina www.funerarecraiova.ro puteti studia lista completa de servicii oferite de Casa funerara In Memoriam, cu disponibilitate non stop. Intreaga echipa va ofera tot suportul de care aveti nevoie in astfel de momente dificile din viata, astfel ca ne puteti contacta oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top