Uncategorized

Unde poti sa te interesezi de crematoriu

Decesul unei persoane apropiate este cel mai dureros moment prin care poate sa treaca o persoana, iar daca dorinta persoanei decedate a fost sa fie incinerata e bine sa stim de posibilitatile pe care ni le ofera crematoriul din Bucuresti. Pierderea unei persoane dragi este cel mai traumatizant si dureros moment din viata, astfel ca este important sa ne documentam din timp cu privire la intregul proces de inmormantare.

In acest sens, firma de servicii funerare In Memoriam, poate sa ne ajute mai mult decat ne imaginam. Datorita faptului ca va fi o perioada dureroasa este de preferat sa ne lasam pe mana unei echipe de profesionisti care sa se ocupe de serviciile de incinerare.

Printre cele mai importante beneficii pe care le putem obtine de la firma de servicii funerare merita sa specificam de obtinerea actelor pentru incinerare, obtinerea avizelor de la Sanepid si Procuratura, intocmirea actelor care sunt necesare in cazul necesitatii repatrierii persoanei decedate, realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare daca este cazul. Pentru toate acestea vei avea nevoie mai mult ca sigur ca o persoana sa se ocupe de toate acestea pentru tine.

Cu ajutorul firmei de servicii funerare, In Memoriam vei obtine mult mai usor ajutorul de deces care este acordat in baza talonului de pensie. Este mult mai usor sa ai acces la o echipa de specialisti care sa te ajute cu absolut tot ce ai nevoie. In tot acest timp, tu vei putea sta alaturi de familie si vei scapa de toate grijile si stresul care tine de inmormantare.

Datorita In Memoriam, firma de servicii funerare cu o vasta experienta in domeniu, tu vei avea mai mult timp liber. Nu va mai fi nevoie sa te stresezi cu toate pregatirile, iar timpul liber il vei putea petrece alaturi de persoanele dragi tie.

In plus, pachetele de incinerare de la In Memoriam ofera beneficii, printre care, constatarea decesului, imbalsamarea si toaletarea decedatului, transportul sicriului la domiciliu, asezarea decedatului in acesta, manipularea decedatului si a sicriului, transportul acestuia la crematoriu, programarea incinerarii de catre Casa In Memoriam si intocmirea documentatiei pentru crematoriu, obtinerea actelor necesare incinerarii, precum, certificatul constator, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia Sanepid, intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.

Printre produsele funerare oferite de In Memoriam se regaseste sicriul complet echipat, perna, saltea, capac capitonat, lenjerie sicriu, orar mare si orar mic, voal, batiste, lumanari, banuti, coroana de flori.

Referitor la locul unde se va desfasura incinerarea organizata de firma de servicii funerare In Memoriam este bine de stiut ca singurul crematoriu si incinerare in Bucuresti, acesta fiind singurul crematoriu functional din Romania.

Alegeti servicii funerare de inalta calitate de la In Memoriam si nu va fi loc pentru nici o greseala indiferent de situatiile neprevazute cu care v-ati putea intalni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top