Uncategorized

Cărți de vizită personalizate Agrafa

Un brand care se respectă pe sine și respectiv publicul căruia i se adresează, va investi constant în ceea ce înseamnă imaginea cu care se afișează în fața acestora. În acest sens, fiecare element ce ține de identitatea vizuală a acestuia trebuie să fie realizat în concordanță cu personalitatea sa. De aceea, la Agrafa Prin ne dorim să realizăm produse care să corespundă în totalitate cu dorințele și cerințele clienților și de aceea propunem și o serie de cărți de vizită personalizate.

Cărți de vizită carton standard 85 x 55 mm (landscape)

Cărți de vizită marca Agrafa Print

Cartea de vizită este poate că primul element de identitate vizuală prin care un client ia contact cu brandul tău. De aceea, aceasta trebuie să cuprindă toate informațiile esențiale pe care vrei să le transmiți, dar totodată trebuie să atragă vizual. Este important ca o carte de vizită să poată capta atenția, să impresioneze, pentru a nu rămâne neobservată și, în consecință, neutilizată.

Agrafa Print este un brand ce investește constat în cele mai noi aparaturi, tehnologii și soft-uri pentru a ne asigura că putem onora cu succes orice comandă, indiferent de gradul de neobișnuit pe care îl presupune idee în cauză. Așadar, am pus la dispoziția tuturor clienților noștri posibilitatea de a-și pune amprenta asupra produsului final. Ne-am adaptat constant trendurilor, dar și cerințelor sau sfaturilor clienților și ne-am dorit ca imaginația și creativitatea să nu fie limitate din cauza unor lipsuri de natură tehnică. În acest sens, am investit constant în echipamente și aparatură de ultima generație în așa fel încât să putem onora orice comandă, indiferent de natura și complexitatea ei, în așa fel încât rezultatul final să fie în deplină concordanță cu personalitatea brandului dat.

Beneficii financiare

Am introdus și opțiunea prin care fiecare client poate să își contureze propria grafică a modelului ce urmează a fi imprimat. În acest fel, pot avea control deplin asupra fiecărui detaliu, în așa fel încât produsul final să corespundă cu personalitatea și imaginea brandului. În plus, pentru a ne asigura că întreaga comandă va corespunde în totalitate dorințelor dumneavoastră, puteți solicita în prealabil o mostră gratuită. Acest lucru ajută la depistarea și rezolvarea problemelor în timp util, eliminând riscul de a vă furniza un număr mare de bucăți cu defect.

Tot în ideea conturării unei colaborări eficiente și pe termen lung, am dorit să îi răsplătim pe toți cei ce ne-au oferit încrederea de a le realiza obiectele promoționale. În ceea ce privește serviciile de procesare grafică, noi ne angajăm să o realizăm în mod total gratuit pentru prima comandă ce depășește suma de 30 de Euro fără TVA. Asigurăm și transport gratuit, oriunde în țară pentru comenzi ce depășesc pragul de doar 60 de Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top