Uncategorized

Aici poti afla mai multe despre celulele stem in capitalaStem Sure este banca de celule stem ce ofera pentru prima data in Romania un produs complet cu privire la recoltarea celulelor stem, a analizelor ce urmeaza a fi efectuate asupra acestora, a depozitarii si a asigurarii transportului gratuit oriunde in lume, in cazul in care va fi nevoie la un moment dat de transplant.

Stem Sure stocheaza celule stem intr-un numar de 11 recipiente, adica 2 recipiente de celule stem, 2 recipiente de tesut si alte 7 recipiente suplimentare pentru eventuale testari viitoare, inclusiv testarea HLA a compatibilitatii genetice. Prin separarea probelor nu va fi nevoie de decriogenarea tuturor recipientelor, ci numai de una din aceste recipiente, in cazul in care va fi necesar.Laboratorul unde se stocheaza aceste probe recoltate se afla in Marea Britanie.

Stem Sure foloseste un sistem integrat de trasabilitate a probei de celule stem oferind garantie maxima din momentul semnarii contractului, ulterior asupra preluarii probei din maternitate si finalizand cu depozitarea acesteia in laboratorul din Marea Britanie.

Exista 2 tipuri de celule stem care ne pot asigura viitorul:

-celule stem mezenchimale

-celule stem hematopoietice

Celulele stem mezenchimale sunt un tip de celule stem care au capacitatea de a forma diverse tipuri de tesut. Cordonul ombilical este o sursa bogata de celule stem mezenchimale care prin multiplicare se pot diferentia in oase, cartilagii, tesuturi nervoase, tesut adipos, tesut cardiac, celule hepatice, celule ale pielii.

Celulele stem hematopoietice sunt celule stem ce au rol de reparare si intretinere pentru celule ale sangelui si ale sistemului imunitar, prin multiplicarea si transformarea in celule sanguine.

Daca va fi nevoie de un transplant, pacientii pot primi celule stem din maduva osoasa, sangele circulant sau sangele din cordonul ombilical.

Celule stem recoltate la nastere au o viabilitate de 29 ani, aceasta fiind garantia pe care o ofera Stem Sure.

Celulele stem care vor fi folosite la transplant sunt in functie de diagnosticul pacientului, astfel pentru pacientii ce au ca diagnosic leucemii, se va cauta un donator compatibil, iar pentru pacientii ce au ca diagnostic limfoane se vor folosi celule stem recoltate de la acelasi pacient.

Pana in prezent au fost efectuate 10 transplanturi cu probe eliberate de Stem Sure in intreaga lume, iar peste 4000 de transplanturi de maduva au fost procesate in laboratorul bancii Biovault din Marea Britanie. Biovault este singura banca privata din Marea Britanie ce lucreaza cu Sistemul National de Sanatate din UK, implicandu-se activ in cercetare pentru a putea sa le ofere parintilor acces la evolutia medicinei si la descoperirile viitoare.

Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune conditii oferite pe piata din Romania cu privire la celule stem, suna la Stem Sure in Bucuresti si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea o sanatate cat mai lipsita de griji.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top