Uncategorized

Haideti impreuna in vacanta

Destinatiile de vacanta din Orientul Mijlociu au fost vazute dintotdeauna drept alegeri exotice sau cel putin neobisnuite, datorita diferentei majore de obiceiuri si culturi. Prin urmare, multe dintre cele mai frumoase astfel de locatii au fost mult timp date la o parte din calendarul turistic, pentru simplul fapt ca cererea mica era cauzata de fapt de lipsa de cunostinte a oamenilor in ceea ce priveste aceste zone si implicit fata de complexitatea traditiilor si a povestilor din spatele tuturor acestor zone de interes istoric.

Situata intr-o zona ce nu a fost ocolita de-a lungul timpului de perioade de conflict si nesiguranta economica, Iordania este o tara ce a invatat din toate aceste oprelisti si si-a asumat implementarea unor noi conditii de securitate pentru ca turismul sa poata lua amploare pe masura obiectivelor turistice vestite in intreaga lume ce se regasesc in aceasta zona. Daca si dumnevoastra doriti sa va petreceti urmatoarea vacanta descoperind toate aceste atractii inedite, nu ezitati sa aflati cele mai noi informatii despre sejururile Iordania in 2019.

Descoperiti cele mai captivante orase

Niciun sejur organizat in aceasta tara nu poate fi complet fara o vizita in orasul Aqaba, unicul de acest tip de pe litoralul Marii Rosii. Acesta reprezinta un punct cheie atat pe harta obiectivelor turistice, cat si un loc important de vacanta frecventat de localnici, datorita numeroaselor hoteluri cu facilitati luxoase, a oportunitatii de a lua parte la diverse sporturi acvatice precum si a posibilitatii de a degusta preparatele reprezentative zonei. Fiind totodata si centrul administrativ al guvernoratului cu acelasi nume, acesta prezinta si o importanta economica strategica datorita amplasarii acestuia intre continentele asiatic si african. De asemenea, localizarea de proximitate fata de alte locatii importante, precum Petra si Wadi Rum formeaza asa zisul triunghi de aur al turismului iordanian, acestea fiind considerate printre cele mai semnificative obiective culturale si istorice.

Turismul balnear, o noua modalitate de a va petrece vacantele

Daca si dumnevoastra doriti sa luati parte la explorarea destinatiilor alese si din punct de vedere medical, un sejur la Marea Moarta poate fi alegerea ideala, datorita facilitatilor unice oferite de conditiile climaterice. Astfel, atractiile principale prezente in acea zona sunt reprezentate de piscinele in aer liber precum si serviciile de tip spa. In ceea ce priveste maladiile ameliorate de nivelul de salinitate ridicat, amintim afectiunile respiratorii, precum si bolile de piele, ce pot fi tratate in intregime cu ajutorul malului bogat in saruri si bacterii anaerobe. Totusi, desi apa sarata mentine corpul la suprafata acesteia, contraindicatiile stipuleaza evitarea contactului acesteia cu tegumentele ranite, precum si scufundarea capului. Daca si dumnevoastra doriti sa beneficiati de astfel de tratamente curative, apelati cu incredere la informatiiile ce va stau la dispozitie despre sejururile in Iordania in 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top