Uncategorized

Daca iau nota mare la bacalaureat pot sa intru la orice facultate

Book, Education, Laptop.

Chiar daca invatatul nu se numara deloc printre activitatile preferate ale elevilor de clasa a XII-a, aceasta se dovedeste a fi o necesitate in conditiile in care doar o nota buna la examenul de bacalaureat poate sa deschida portile catre facultatea dorita. Se pare ca de la un an la altul concurenta este tot mai mare pe locurile de la cele mai cautate facultati, insa platforma Emedi te va ajuta sa obtii punctaj maxim la examen. Obiceiurile s-au schimbat chiar si in materie de invatat, asa intregul proces a fost eficientizat la Emedi.

Toate informatiile pentru orice materie

Emedi iti aduce toate informatiile necesare pentru a lua nota 10 pentru orice proba a examenului. Cu alte cuvinte, poti sa uiti de culegeri si de carti pe care sa le rasfoiesti pentru ca online totul este mult mai simplu si mai comod. Se paote spune ca acesta este cel mai eficient mod de a invata si de a te pregati pentru bacalaureat.

Pe orice dispozitiv

Mai mult, aceasta este o platforma la care ai acces atat in varianta desktop, pentru laptop si calculator, dar si in versiunea de mobil, pentru telefoane si tablete. Cu alte cuvinte, din numai cateva click-uri ai acces la informatii care se regasesc in echivalentul a zeci de carti pentru bacalaureat.

Profiti din plin de timpul pe care il ai la dispozitie

Avand in vedere faptul ca informatiile sunt disponibile direct pe telefon, ai sansa de a profita la maxim de pe urma timpului pe care il ai la dispozitie. Daca calatoresti undeva sau esti tot timpul pe drumuri, poti oricand sa mai citesti, sa mai faci un test si sa iti aprofundezi cunostintele.

Stii ce notiuni sa aprofundezi

Pentru ca ai parte de feedback vei sti care sunt notiunile pe care nu le stapenesti atat de bine si pe care trebuie sa le aprofundezi, motiv pentru care Emedi te ajuta sa te pregatesti cat mai bine pentru examenul de bacalaureat.

Ajungi la facultatea la care iti doresti

Cu cat este mai mare nota pe care o vei obtine la examen, cu atat vei avea sanse tot mai mari sa ajungi la facultatea la care iti doresti, indiferent daca aceasta este in tara sau in strainatate, asa ca poti sa te apuci deja sa inveti.

Abonamentele sunt foarte avantajoase

Nu in ultimul rand, abonamentele de la Emedi sunt foarte avantajoase, asa ca pentru a accesa platforma timp de o luna vei plati doar 35 de lei. Totusi, daca esti interesat de un abonament mai avantajos poti sa te orientezi catre cel pentru doua luni, caz in care vei plati numai 59 de lei, pe cand cel pentru trei luni implica numai 89 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top