Utile

Vezi cum poti sa Creezi o Campanie Adwords

Oricat de rapid se misca lumea in mediul online, nu oricine se pricepe la modalitatile prin care se poate promova un brand, cu toate ca orice informatie o putem avea la dispozitie la numai cateva click-uri distanta. Astfel, daca detii o afacere care iti doresti sa devina cat mai cunoscuta mai bine te lasi pe mana specialistilor de la ClickBrainiacs care, printre altele, pot pune la punct si o campanie google adwords. Avantajele sunt nenumarate si merita sa le descoperi pe toate si nici nu conteaza care este domeniul afacerii pe care trebuie sa o promovezi.

Ajungi direct la potentialii clienti

O asemenea campanie iti deschide usile catre o noua audienta si indiferent de platforma pe care se promoveaza, reclama poate fi evidentiata in fata persoanelor care ar fi cei mai interesati de produsele si serviciile oferite. Google Adwords ofera acces la un public foarte vast si are uneltele necesare pentru ca reclamele sa poata ajunge direct la oamenii care conteaza. Sunt oferite cele mai bune rezultate care sunt obtinute din simpla cautare activa a utilizatorilor.

Expunerea brandului

Prin intermediul unei campanii propriul brand poate ajunge in fata unor persoane care in alte conditii nu ar fi stiut de existenta acestuia. Google Adwords poate pune orice brand in topul cautarilor, ceea ce presupune ca toti cei care cauta anumite cuvinte cheie vor ajunge mai usor la acesta.

Impact rapid

Cu siguranta, SEO joaca un rol foarte important in dezvoltarea propriului brand, insa pentru a obtine cele mai bune rezultate e nevoie ca un ansamblu de proceduri sa fie puse in practica in decurs de cateva luni, iar multi clienti isi pot pierde rabdarea. In schimb, o campanie google adwords ofera un impact imediat, fiind poate cea mai simpla, dar si mai rapida modalitate prin care se poate ajunge in topul cautarilor, fiind suficiente chiar si numai cateva ore in acest sens. Bineinteles, aceste campanii costa, pe cand cele de tip SEO nu, insa in cazul acestora din urma e nevoie de investit mult timp, fara ca rezultatele sa fie garantate si vizibile imediat.

Platesti la click

Dupa cum anunta si numele, platesti doar cand cand cineva chiar da click pe reclama afisata, ceea ce se poate dovedi a fi foarte eficient intrucat ai garantia ca aceasta este urmarita si eventual ajunge in fata potentialilor clienti.

O campanie google adwords poate sa fie initiata de catre oricine, insa pentru ca aceasta sa fie cat mai eficienta si bugetele sa nu fie epuizate inutil, ideal este sa ne orientam catre ajutorul specialistilor. Astfel, cei de la ClickBrainiacs garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate prin campaniile orchestrate, motiv pentru care niciodata nu a fost atat de simplu sa atingi performantele dorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top