Utile

Un sicriu de calitate inseamna si un transport mai usor si in siguranta al decedatului

Elementul cel mai important al oricarei inmormantari este sicriul. In el va sta decedatul si la biserica, in el va fi transportat pana la locul de veci, practic de el depinde intreaga desfasurare a evenimentelor incluse intr-o inmormantare. Sicriul trebuie sa fie in general solid, pe marimea decedatului, sa fie din lemn foarte rezistent si sa poata fi sigilat cat mai usor inainte de coborarea in groapa. Este important, de asemenea, ca sicriul sa poata fi transportat cu usurinta, cand e scos din biserica si cand trebuie sa fie transportat pana la locul de veci si mai apoi cand trebuie lasat in groapa.

Sicriele moderne au si manere pentru transport, capac special care se inchide usor, nu mai e nevoie sa fie batute cuie, sa ne chinuim cu transportul in diverse locuri greu accesibile. Pentru a avea sicriul potrivit pentru statura decedatului acesta trebuie masurat imediat dupa ce s-a produs decesul, trebuie tinut cont si de adancimea sicriului, dar si de greutatea totala a acestuia. Ideal este sa nu avem un sicriu foarte greu pentru a putea transporta simplu decedatul unde e nevoie in cel mai scurt timp.

Casele Funerare pot pune la dispozitia familiilor indurerate sicrie mai ieftine sau mai scumpe, din lemn de esenta de calitate, cu nuante si finisaje deosebite, usor de personalizat in functie de nevoile fiecarui client. De pilda, Casa Funerara Luca are inclus in orice pachet funerar vandut si sicriu de cea mai buna calitate, din lemn rezistent si cu un design deosebit. Oricine intra pe site-ul ServiciiFunerareLuca.ro descopera oferta de sicrie complet echipate, cu lenjerie sicriu, orar mic si mare, panza de fata, capitonaj capac sicriu.

Esentele diverse, brad, stejar, fag, tei sau mahon, plop, cosciugele economice si de lux, catafalcul pus la dispozitie, toate se regasesc in ofertele Casei Funerare Luca la preturi excelente, pentru toate buzunarele. In functie de ce isi doreste fiecare familie oricine intra pe site si descopera oferta de sicrie poate opta pentru o calitate mai buna a finisajelor, pentru o nuanta aparte a sicriului si pentru dimensiuni diverse, 1.80 m, 2 m, XXL.

Cele trei categorii prezente pe site la sectiunea sicrie, sociale, pret mic, medii si de lux simplifica si mai mult alegerea sicrielor. Sicriele din clasa sociala sunt mai ieftine si se incadreaza intr-un buget modest pentru inmormantare, dar sunt complete si foarte rezistente. Cele din clasa medie sunt pentru inmormantari clasice, in vreme ce sicriele de lux sunt de import, complet echipate, au o calitate a finisajelor si a designului deosebita si pot avea diverse nuante si esente. Indiferent ce tip de sicriu alege clientul Casa Funerara Luca are in permanenta cele mai bune solutii pentru o inmormantare reusita si un transport cat mai simplu si in siguranta al decedatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top