Utile

De acum pot interveni rapid cu autoutilitara mea

Ai nevoie sa te deplasezi la diferite interventii cu vehiculul din flota ta?Trebuie sa raspunzi la diferite incidente si nu ai echipata autoutilatara ta corespunzator?Acum poti in functie de specificul activitatii tale sa achizitionezi rafturi auto profesionale de la Tecnolam. Echipa de ingineri va gasi pentru tine solutiile perfecte astfel incat sa poti duce la bun sfarsit orice proiect in siguranta si intr-un mod eficient.

In cazul unui service, vehiculele tale mai mult ca sigur au nevoie sa fie dotate cu rafturi interioare in care sa poate sa fie amplasate diferite unelte sau truse cu scule.La Tecnolam gasesti diferite tipuri de casetiere care se vor putea monta foarte usor pe orice model de vehicul.

Casetierele au sertare securizate ce sunt prevazute cu glisiere metalice cu bile ce pot fi scoase ulterior din suport.Toate aceste imbunatatiri se pot face pentru ca angajatii tai sa-si desfasoare activitatea mai rapid, eficient si facil.Mai mult decat atat, toate sertarele sunt securizate cu sisteme de blocare individuala pentru a evita orice tip de deschidere involuntara in momentul in care vehiculul se afla in mers.

Pentru a imbunatatii cat mai mult confortul pasagerilor si al soferului, casetierele pe care Tecnolam le poate monta pe vehiculele tale sunt capitonate pe interior astfel incat sa reduca zgomotul.


Cu ajutorul experientei noastre si datorita ingeniozitatii echipei de ingineri te putem ajuta prin a-ti propune tipurile de echipamente potrivite activitatii tale.Rafturile interioare pentru autoutilitare puse la dispozitie de Tecnolam pot sustine orice fel de unealta de care tehnicienii sau mecanicii din firma ta vor avea nevoie pentru atingerea obiectivului la locul interventiei. Acestea sunt motivele pentru care la Tecnolam vei gasi exact ce ai nevoie pentru indeplinirea nevoilor tale.

Cu ajutorul rafturilor auto profesionale vei putea sa-ti aranjezi fiecare unealta in functie de dimensiunea acesteia astfel incat atunci cand ai nevoie de una anume sa-ti fie usor sa o gasesti.

Produsele de la Tecnolam te vor ajuta sa realizezi cat mai multe proiecte intr-un timp mult imbunatatit, iar clientii tai vor fi multumiti de raspunsul tau.

Tecnolam exista pe piata din Romania prin promptitudine, ingeniozitate si experienta.In momentul in care vei opta sa colaborezi cu noi te vei bucura de cele mai profesioniste servicii de montaj pentru toate nevoile tale.

Ne dorim sa te ajutam sa-ti transformi autoutilitara ta intr-un service mobil, complet utilat cu produse profesionale gata oricand sa raspunda la solicitarile clientilor tai.

Profitati de experienta noastra si dotati-va autoutilitara cat mai optim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top