Uncategorized

Protejeaza-ti organismul cu suplimente pentru imunitate de la Go Vita in timpul sezonului rece

Odata cu venirea sezonului rece sau chiar din cauza schimbarilor bruste de temperatura, corpul nostru are de suferit, dar vestea buna este ca daca stim cand sa intervenim cu cateva suplimente pentru imunitate de la Go Vita situatia poate fi tinuta sub control o buna perioada de timp.  Imunitatea este capacitatea corpului nostru de a se apara impotriva agresiunilor externe care ii ameninta buna functionare, cum ar fi o infectie de catre un microb. Mediul nostru este populat de microbi, precum virusi, bacterii, dar si corpuri straine, cum sunt polenul, alergenii la care corpul nostru este expus constant. Corpul uman este un mediu propice dezvoltarii microbilor, asa ca este destul de natural sa caute sa se infiltreze in el. In acest caz, corpul nostru stabileste mecanisme de aparare prin sistemul imunitar.

Administrarea unor suplimente pentru imunitate este absolut necesara in situatia in care ne dorim sa ne protejam impotriva virsurilor gripale si sa tinem departe orice forma de raceala. Alege suplimente naturale imunitate de la Go Vita si protejeaza-te cat mai bine de amenintarile schimbarilor climatice la care suntem supusi adesea. Exista cateva vitamine imunitate de care trebuie sa tineti cont pentru a tine departe visurile si virozele gripale. De exemplu, Vitamina C joaca un rol pe mai multe niveluri in functionarea sistemului imunitar. Aceasta sustine functia de bariera impotriva agentilor patogeni, joaca un rol in cresterea si activitatea celulelor imune si producerea de anticorpi. De asemenea, se stie ca pacientii cu deficit de vitamina C sunt susceptibili la infectii respiratorii severe, cum ar fi pneumonia. Mai multe studii recente, derulate in perioada pandemiei de COVID-19, au aratat o reducere semnificativa a riscului de pneumonie cu supliment de vitamina C, in special la persoanele cu aport ridicat.

De asemenea, suplimentarea cu vitamina C s-a dovedit, ca reduce durata si severitatea infectiilor tractului respirator superior, cum ar fi raceala obisnuita si reduce sansele de infectare a persoanelor care lucreaza in medii in care racelile si virozele pot fi contactate usor, precum scoli sau gradinite. O dieta echilibrata ar trebui sa fie in mod normal suficienta pentru aportul optim al acestor nutrienti, insa exista deficiente in populatia generala. In caz de infectie, nivelul lor in organism scade si este necesar sa se intervina cu vitamine imunitate pentru adulti, dar si pentru copii. De exemplu, nivelul vitaminei C scade in timpul infectiei si este necesar un aport ridicat pentru a restabili nivelurile normale, inca din timpul bolii, dar si ulterior.

Alege suplimente pentru imunitate de la Go Vita si protejeaza-ti sanatatea mereu, mai ales in timpul sezonului rece. Alege capsule imunitate de la Go Vita eficiente si lupta cu arme puternice impotriva virozelor si virusurilor gripale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top