Uncategorized

Obtine acum o asigurare pentru asistenta rutiera de la TCV

Odata cu achizitionarea unui vehicul, prin intocmirea unei asigurari RCA veti primi asistenta rutiera in cazul in care se intampla sa intampinati probleme sau sa fiti implicat intr-un accident. La TCV puteti obtine un serviciu complet de asistenta rutiera si de urgenta, disponibile oricand va aflati intr-o zona deservita. TCV va pune la dispozitie o asigurare asistenta rutiera 24 de ore pe care v-o poate oferi o echipa de consilieri in domeniul serviciilor clienti, ca o retea nationala de companii de tractare, pentru a oferi servicii de clasa atunci cand aveti cel mai mult nevoie.

Acesta este un avantaj important al detinerii unui vehicul asigurat  la o firma care va poate oferi o asigurare asistenta rutiera internationala, a carei obiectiv principal este sa va ofere o experienta exceptionala. Nu uitati sa va reinnoiti acea asigurare de asistenta rutiera inainte ca aceasta sa expire. Si, asa cum este normal, in cazul in care aveti nevoie de mai multe detalii, va rugam sa contactati, pe tcv.com.ro, pentru mai multe detalii despre extinderea termenului de valabilitate a asigurarii sau reinnoirea acesteia la timp.

Ar trebui sa cumparati o asigurare auto cu asistenta rutiera? Aceasta este intrebarea care se afla pe buzele tuturor. Una dintre cele mai deranjant situatii pe care soferul le poate intampina cand conduce masina este atunci cand se defecteaza sau cand se intampla sa pana, undeva pe un drum de padure Prin urmare, daca doriti sa plecati la drum fara niciun fel de griji, o idee buna ar fi sa includeti o clauza in asigurarea auto, care acopera aceste tipuri de situatii. Clauza se gaseste de obicei in detaliile privind asistenta rutiera si inregistrarea pentru acest beneficiu va poate oferi o anumita siguranta, pentru a primi ajutor in trafic atunci cand situatia o impune.

Unul dintre avantajele acestei clauze este ca nu este atat de scump pe cat cred majoritatea oamenilor. Pe langa faptul ca costa doar cativa lei in plus la asigurarea de baza, gandul ca nu vei ramane blocat pe drum pana cand un alt sofer care trece pe acolo decide sa opreasca va disparea, iar asta pentru ca stii ca poti avea pe cineva pe care sa te bazezi la nevoie. Cu toate acestea, daca doriti sa accesati acest serviciu de la compania care va ajuta pe partea de asigurari, trebuie sa va asigurati aveti un telefon mobil sau sa aveti un telefon instalat in masina, prin intermediul caruia sa puteti comunica eventualele situatii de criza. Ia-ti chiar acum o asigurare pentru asistenta rutiera de la TCV si beneficiezi de ajutor fix atunci cand ai nevoie, fara sa astepti ajutor de undeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top