Uncategorized

Acesta este unul dintre brandurile mele preferate

Fondata in anul 1983 in Italia, casa de moda Moschino are in spate o istorie ce o recomanda drept una dintre cele mai prestigioase branduri ale vremurilor noastre. In perioada sa incipienta, designerul se remarca prin abordarea unui aer nonconformist, inspirandu-se din deja celebrele modele Chanel si creand propriile sale versiuni ale hainelor, ce exprimau versatilitatea specifica casei de moda Moschino, in detrimentul rigorilor ale celuilalt designer.

Astfel, prin satirizarea industriei modei de la acea vreme a capatat atat recunoastere in masa cat si notorietate, incepand parcursul casei de moda ce avea mai apoi sa ii duca numele mai departe peste ani. Odata cu schimbarea designerului, Moschino devine din ce in ce mai prezenta in lumea modei, indeplinind roluri tot mai variate, de la designul costumelor pentru Jocurile Olimpice de Iarna din 2006 din Italia la conceperea costumelor de scena pentru unele dintre cele mai mari nume ale muzicii, precum Kylie Minogue, Madonna sau Lady Gaga.

De la infiintarea acesteia si pana in prezent, casa de moda isi diversifica continutul creatiilor, fiind impartita in mai multe subdiviziuni: colectiile principale de dama si de barbati raman sub brandul Moschino, pentru ca mai apoi accentul sa fie pus si pe articole cu un pret mai rezonabil, precum linia a doua de vestimentatiile in colectiile feminine, numita Moschino Cheap and Chic si o line adresata tinerilor, numita Moschino Jeans si redenumita ulterior Love Moschino. Astfel Fashion Victim va pune la dispozitie cele mai noi articole vestimentare marca Love Moschino la cele mai avantajoase preturi.

Creatiile Love Moschino

Odata cu preluarea postului de director creativ de catre designerul Jeremy Scott in 2013, brandul s-a remarcat printr-o continua metamorfoza a colectiilor sale. Inspirandu-se din cele mai diverse teme, acesta creeaza colectii spectaculoase care ii atrag aproape instant o clientela formata din celebritati. In ceea ce priveste linia Love Moschino in schimb, aceasta continua sa se remarce prin simt practic si versatilitate, trasaturi ce merg mana in mana cu imprimeurile cu totul nonconformiste ce au devenit in timp una din trasaturile definitorii ale casei de moda.

Atat in colectia de dama cât si in cea de barbati se intalnesc variatii ale logo-ului firmei, precum si printuri specifice anotimpului rece pentru cea mai recenta colectie toamna-iarna. De asemenea, magazinul online Fashion Victim va pune la dispozitie si o colectie vasta de la accesorii, de la articole de incaltaminte la genti si rucsace, toate ornate cu insemnul brandului. Daca si dumnevostra sunteti adeptul tinutelor relaxate dar cu personalitate, cu ajutorul carora puteti sa va exprimati stilul chiar si in zilele in care vreti sa recurgeti la un outfit casual, cu siguranta acesta este locul ideal catre care ar trebui sa va orientati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top