Tehnologie

Vezi cum te poate ajuta Microsoft Windows terminal server

Orice afacere trebuie sa fie prezenta in mediul online pentru a avea sanse mari la o dezvoltare continua, iar totul e mai simplu cu microsoft windows terminal server. E nevoie de solutii moderne intotdeauna, iar atunci cand ai acces la cea mai buna solutie de la Thinstuff aplicatiile din dotare pot fi utilizate simultan de pe mai multe device-uri si din diferite surse. Referitor la surse putem aminti de retea locala, birouri din alte locatii, dar si device-uri precum tablete, telefoane sau laptopuri conectate prin WiFi. Avantajele ms terminal server sunt mari si merita sa le descoperi pe cele mai importante dintre acestea.

In primul rand, ai posibilitatea de a te orienta catre windows 10 enterprise terminal server, una dintre cele mai populare versiuni ale celui mai nou sistem de operare Microsoft, dar optiunile nu se limiteaza doar la atat, astfel ca oricand se poate alege terminal server client windows xp, 7, 8, 10. Avantajele oferite sunt similare cu cea Remote Desktop Services de la Microsoft, insa principala diferenta e reprezentata de costuri, care sunt considerabil mai mici. Cu alte cuvinte, se pot face mari economii care sa fie alocate catre alte variante prin care sa se poata dezvolta afacerea.

In al doilea rand, nu se pune problema compatibilitatii pentru ca solutia microsoft windows terminal server se potriveste pentru toate versiunile sistemelor de operare lansate de-a lungul anilor, inclusiv Vista, sau 8.1. Totodata, TSX USB permite utilizarea in retea a dispozitivelor USB in sesiunea RDP, ceea ce promite mai multa flexibilitate.

In al treilea rand, cu ssh terminal windows 10 va fi nevoie de o singura aplicatie simpla, motiv pentru care vei evita din start interfata Microsoft Remote Desktop, fapt care aduce mai multa flexibilitate tuturor utilizatorilor. In conditiile in care scad costurile de operare, nu numai ca va creste profitul, insa diferenta poate fi alocata direct catre alte modalitati prin care sa se dezvolte organizatia.

Mai mult, cu microsoft windows terminal server nu vei avea grija configurarii in conditiile in care solutia e foarte usor de pus la punct. Se instaleaza imediat o aplicatie, urmand ca mai apoi utilizatorii sa se conecteze rapid si remote la server si nici nu e nevoie de configurarea statiilor de lucru. Pe scurt, solutia este foarte usor de instalat, flexibila si stabila.

Thinstuff propune mai multe pachete din care poti sa alegi cu privire la terminal server, care sa asigure 3, 5 sau 10 conexiuni, fie nelimitat. Aici putem aminti de propria retea locala, de birouri din alte locatii, dar si de conectarea unor laptopturi, tablete sau telefoane direct prin wifi. Cu alte cuvinte, solutiile simple iti vor face viata mult mai usoara, iar dezvoltarea afacerii tale nu va mai fi la fel de dificila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top