Uncategorized

Utilizeaza puterea aerului in rezolvarea avariilor

Blocajele, murdaria sau depunerile sunt probleme cu care prestatorii de servicii de curatenie si mentenanta a canalizarilor si sistemelor de aerisire se confrunta cel mai des. Pentru ca fiecare actiune sa beneficieze de cele mai bune conditii si rezultate sunt necesare echipamente specializate. La Unilift Serv vei descoperi o selectie impresionanta de dispozitive care functioneaza in baza unor principii fizice simple si foarte eficiente. Cere oferta de aici pentru compresoare de aer profesionale!

In ce situatii pot fi utilizate compresoarele

Aceste dispozitive au utilitate multipla, insa cel mai mare grad de eficienta il au in ceea ce priveste eliminarea blocajelor si indepartarea murdariei. In cazul sistemelor de canalizare, puterea aerului comprimat poate dezintegra chiar si cele mai dure depuneri de la nivelul tevilor care au condus la crearea de blocaje. Pe de alta parte, pentru sistemele de aerisire, tubulaturi sau hote, compresoarele sunt necesare pentru a asigura un cadru curat si perfect functional. Suflul aerului la o viteza mare poate indeparta straturi dense de praf sau de murdarie, lansand peretii tubulaturilor vizate ca noi. Astfel, acest echipament devine indispensabil in kit-ul de lucru al oricarui profesionist din acest domeniu.

Calitate asigurata de producatori de top

Unilift Serv colaboreaza doar cu branduri ale caror produse indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Teinnova, METABO si Dynaset sunt cele trei nume cu rezonanta care si-au pus amprenta in conturarea ofertei de pe site.

Compresoarele de aer sunt dispozitive complexe care se utilizeaza in conditii nu tocmai favorabile, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie foarte rezistente. Apa, umezeala, praful, cat si socurile sunt factori la care sunt expuse in mod constat, deci carcasa exterioara este special conceputa in asa fel incat sa faca fata acestora.

De asemenea, sunt foarte usoare, compacte si usor de transportat pentru a nu ingreuna deplasarea de la o locatie la alta. Sunt ergonomice si cu sisteme de operare simple, astfel incat fiecare interventie sa se finalizeze cu succes, cu minim de efort.

Poti beneficia de un calcul personalizat al costurilor totale

Pe site iti sunt expuse toate modelele de compresoare disponibile. Daca te-ai hotarat la o varianta care pare sa iti intruneasca toate cerintele, o poti adauga in cos. In acest punct ai posibilitatea sa comunici care este domeniul in care activezi si in care urmeaza sa utilizezi compresorul, daca ai in dotare si alte variante sau pentru ce suprafete ai nevoie de un astfel de dispozitiv. Aceste detalii vor fi folositoare in vederea stabilirii costului final, dar si pentru a-si putea face recomandari de variante mai potrivite pentru nevoile tale. La Unilift ai intotdeauna garantia celei mai bune achizitii din punct de vedere practic, tehnic si financiar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top