Uncategorized

Siguranta familiei tale este o prioritate

Uneori merita sa profitam de evolutia tehnologica intrucat exista o multime de dispozitive care se dovedesc a fi utile in diferite contexte, iar aici putem aminti, printre altele, si de GPS tracker. Nu stii unde gasesti? La iUni ai acces la o gama foarte variata, motiv pentru care este imposibil sa nu gasesti o optiune care sa se potriveasca nevoilor tale. Totodata, aici te vei bucura de mai multe avantaje importante, iar impreuna le vom descoperi pe cele care conteaza.

Ai grija de cei dragi

Cu siguranta oricine dintre noi si-ar dori sa stie in orice moment unde se afla cei dragi, in special atunci cand vorbim de copii sau de batrani, asa ca totul este posibil de acum inainte cu ajutorul unui GPS tracker. Un asemenea dispozitiv e bine venit in orice familie, asa ca merita sa te orientezi catre iUni unde ai acces la tot felul de posibilitati si unde iti va fi foarte comod sa gasesti exact ceea ce ai nevoie.

Pentru bunurile mobile

De asemenea, poate dispui de o motocicleta, de o barca, o bicicleta sau un autoturism de care iti doresti sa ai grija, iar acestea oricand pot sa devina o atractie pentru hoti, iar ca masura de protectie, un GPS tracker e bine venit. Pe aceasta cale sunt aduse mai multe informatii importante, precum locatia exacta, viteza de deplasare si nu numai. In plus, se pot impune cateva detalii, precum o anumita distanta, fie un anumit perimetru care in caz ca sunt depasite sa duca la emiterea automata a unui mesaj de avertizare catre proprietari.

Functii utile

De exemplu, se poate seta un anumit perimetru care sa nu fie depasit sau o viteza maxima de deplasare, iar in asemenea cazuri proprietarii vor fi informati prin SMS de aceste detalii, fapt care se dovedeste a fi foarte util.

Precizie maxima

In plus, precizia este maxima, asa ca nu trebuie sa iti faci griji cu privire la erori, intrucat cea maxima acceptata este de numai cativa metri, asa ca stii de unde sa alegi dispozitivul potrivit pentru nevoile tale.

Usor de folosit

Nici nu trebuie sa ai vreo experienta speciala sau sa te pricepi in general cu gadgeturile, pentru ca un GPS tracker se foloseste cu usurinta si, de cele mai multe ori, este de ajuns ca manualul de utilizare sa fie parcurs rapid o singura data.

Sa cumperi online e foarte simplu

Nu in ultimul rand, iUni este un magazin care isi desfasoara activitatea online si cu totii stim cat de comod este sa cumparam orice produs pe aceasta cale, intrucat sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a trece in revista cele mai grozave optuni catre care poti sa te orientezi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top