Uncategorized

O agentie de turism nu e dificil de gestionat

Concediile reprezinta pentru multi cea mai frumoasa perioada a anului si intotdeauna ar trebui sa aduca doar experiente pozitive. Astfel, sunt multi cei care se documenteaza bine pe internet inainte de a-si face bagajele, dar aici intervin si tour operatori cu fel si fel de oferte atractive care se ocupa de toate detaliile in locul tau. La randul lor, agentiile pot fi ajutate prin fel si fel de solutii eficiente si practice, iar Quick Sell aduce cateva avantaje importante ce merita a fi descoperite.

In Romania opereaza mai multi tour operatori, insa cu ajutorul Quick Sell e mai usor ca niciodata sa iti pui la punct propria agentie de turism, care sa fie bine organizata si sa promita cele mai bune conditii pentru toata lumea. De altfel, te vei bucura de un website complet nou care este si gratuit, iar configurarea sa va fi efectuata in cel mult 7 zile. Mai mult, nu trebuie sa fie depus niciun efort pentru afisarea ofertelor disponibile pe propria platforma, totul fiind automat, iar clientii vor avea acces si al tot felul de oferte, incepand de la cele early booking si pana la cele last minute sau multe altele.

Rezervarile se fac direct online, ceea ce este esential in ziua de azi in conditiile in care obiceiurile consumatorilor s-au schimbat in ziua de azi si acestia isi doresc sa poata rezolva totul din numai cateva click-uri. Ofertele sunt actualizate in timp real, dar si automat, asa ca nu exista nicio grija din acest punct de vedere. Clientii pot face orice rezervare isi doresc, incepand de la city break-uri, care includ cursa cu avionul si cazare, fie doar cazare, fie doar curse low cost sau de linie. Nu trebuie omis nici faptul ca toate acestea sunt disponibile atat pentru laptop si calculator, cat si in varianta de smartphone si tableta.

E bine de stiut ca la Quick Sell nu exista taxe initiale pentru instalare, ci totul este gratuit si cu toate acestea vei avea parte de suport gratuit si nelimitat, astfel ca orice problema sau nelamurire va fi gestionata cu usurinta. Cu alte cuvinte, atunci cand vorbim de tour operatori creati cu ajutorul serviciului oferit de Quick Sell, costurile implicate sunt mult mai mici decat daca totul ar fi fost creat pe cont propriu. Foarte important este si faptul ca abonamentele se platesc pentru acest serviciu si nu pentru furnizorii care sunt integrati in platforma si care oricum sunt adaugati si actualizati periodic, fara a fi implicate costuri extra. Asadar, vei avea posibilitatea de a te bucura de un site nou, modern, adaptat tendintelor actuale, functiile fiind integrate in cel mult o saptamana, inclusiv setarile SEO si script-urile pentru marketing, pentru ca promovarea sa fie mai simpla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top