Uncategorized

Nu e scump sa obtii un certificat ISO

Pentru ca certificatele de tip ISO nu mai sunt atat de rare in ziua de azi, inclusiv in Romania, este bine de stiut care sunt cele mai populare si care sunt cele catre care merita sa se orienteze firma pe care o conduci. De exemplu, aici poti obtine ISO 14001 la pret redus, acesta fiind unul dintre cele mai des intalnite tipuri de standarde si nu ar trebui sa lipseasca din portofoliul nici unei companii.

Cu siguranta oricine stie ca poluarea reprezinta o problema moderna si fiecare firma ar trebui sa se implice in acest sens si sa adopte masuri menite sa protejeze mediul. Bineinteles, solutiile difera de la o situatie la alta, insa aici intervine certificatul ISO 14001 care e ideal in toate contextele, iar mai multe poti afla direct la Sicert.

Cresterea numarului de clienti

Probabil ca unul dintre telurile principale ale oricarei afaceri este acela de a atinge un numar cat mai mare de clienti si sa ii atraga pe acestia, motiv pentru care o idee buna in acest sens este certificare ISO 14001 intrucat oricine va prefera sa aiba de-a face cu o organizatie orientata catre protejarea mediului inconjurator.

Conditii potrivite de lucru

Conteaza mult si faptul ca prin dobandirea unui asemenea certificat vor fi asigurate conditii mai bune de lucru pentru angajati, iar pentru ca acestia vor fi mai multumiti, cu siguranta, vor lucra mai eficient, fapt usor de identificat in calitatea produselor si serviciilor furnizate.

Castigarea de noi piete

Totodata, nu conteaza ce tip de certificat ISO obtii pentru ca vei avea acces la alte piete, atat pe plan local, cat si la nivel national, dar si international. Peste hotare exista cel mai mult potential intrucat pot fi obtinute venituri foarte mari.

Costuri mai mici

Bineinteles, un alt scop important al fiecarei firme e acela de a-si reduce costurile inutile, fapt care se poate atins prin intermediul unui certificat ISO 14001, ocazie cu care vor creste veniturile, fapt care reprezinta un alt mare beneficiu. Prin toate activitatile care sunt de acum inainte atent controlate si prin faptul ca se limiteaza consumurile, implicit vor creste si veniturile, solutia fiind simpla. Cu siguranta, probabil ca exista si alternative, insa acestea nu vor aduce niciodata aceeasi eficienta precum un certificat de tip ISO.

O imagine mai buna

Nu in ultimul rand, cine obtine ISO 14001 la pret redus poate sa observe in scurt timp cat de mult se imbunateste imaginea generala a propriei firme. Toate tipurile de certificate pot fi vazute ca o dovada a profesionalismului, iar clientii vor fi mai atrasi si dispusi sa aiba de-a face cu cei mai buni oameni din toate domeniile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top