Uncategorized

Louis Roederer pentru A.

Draga mea,
Eu sunt matusa ta cea cool, cea care te iubeste de acum cativa ani, de cand s-a casatorit fratele ei.
Ei, normal. Sunt Ancuta, matusica ce te-a asteptat cu sufletul deschis, cu iubirea hranita din adancuri si nemaipomenita emotie.
Draga noastra A., iubita mea nepotica, de-ai sti cat ai fost de asteptata, cat esti de iubita si ocrotita de toti cei ce stau si se minuneaza in fata ta de miracolul vietii. Comoara draga, am primit acum cateva luni, de ziua unchiului tau drag, o sampanie… una de la Reims, de-acolo unde matusica a baut prima sampanie veritabila. Mi-am spus atunci ca o voi deschide doar atunci cand va merita ocazia, iar TU reprezinti acum universul parintilor tai si bucuria noastra. Ce alta ocazie mai buna sa gasim?
Ce am cinstit noi cu taticul tau e un Louis Roederer, un brut premier fructat cu arome de miere, minunat de parfumat si grozav de fin, visator.

O bucurie enorma in suflet, o extraordinara incantare a simturilor. Momentan… reteta perfecta pentru fericire.
Sa ne traiesti draga noastra. Sa fii sanatoasa (avand in vedere cu asa parinti, sigur frumoasa si desteapta o sa fii) toata viata, sa ai parte de un drum linistit, de momente superbe, de zambet! Noi te iubim si suntem aici ca sa fim cei mai cool, grozavi unchi!
PS: Acum, auditoriul, va rog sa apreciati lacrimile de fericire si sa felicitati o matusica fericita a unei fetite de aproape 4 zile!

PPS: Lingura e doar de dragul de-a fi, de aspect, fiindca-i antique si adusa de mine de la Luxembourg… uite-asa!

Back To Top