Uncategorized

Chiar cred ca am nevoie de un ceas inteligent

Pentru ca tehnologia a evoluat atat de mult in ultimii ani, astazi avem acces ceasuri inteligente a caror preturi sunt chiar foarte bune, iar aceste dispozitive sunt menite sa ne usureze viata in diferite contexte. Asadar, un smartwatch Android poate veni in completarea telefonului tau la care se conecteaza cu usurinta prin intermediul Bluetooth-ului. Astfel de dispozitive vei gasi la iUni, unde gama este suficient de diversificata incat sa gasesti cea mai buna varianta pentru nevoile tale.

Foarte bun daca iti place sa faci sport

Daca esti o persoana pasionata de sport atunci, cu siguranta, merita sa iti completezi arsenalul cu un ceas inteligent pentru ca ai posibilitatea de a-ti monitoriza performantele. Nu conteaza daca iti place fotbalul, baschetul, voleiul, tenisul, fitnessul, atletismul, pentru ca un ceas inteligent nu numai ca monitorizeaza bataile pe minut, viteza de deplasare, dispune de termometru corporal si calculeaza fiecare pas efectuat, insa cu ajutorul acestuia vei putea alcatui antrenamente numai bune pentru tine.

Nu il ratacesti niciodata

Nu trebuie sa iti faci griji ca vei rataci vreodata acest dispozitiv pentru ca exista o functie antifurt. Acest lucru presupune ca atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon, se va emite automat o alarma, astfel ca vei ajunge imediat sa gasesti dispozitivul.

Te odihnesti mai bine

Functia de monitorizare a somnului este una cu adevarat importanta pentru ca fiecare dintre noi ne dorim sa ne odihnim in cele mai bune conditii. Asadar, in timp vor fi aduse sugestii care sa te ajute mult in acest sens.

Esti la curent cu tot ce conteaza

Un ceas inteligent iti aduce posibilitatea de a fi la curent cu tot ce conteaza, ocazie cu care nu mai ratezi nimic important din viata prietenilor tai. Ai acces la Facebook, Instagram, WhatsApp, iar apelurile pot fi initiate direct de la incheietura mainii, ceea ce reprezinta un mare avantaj, in special atunci cand iti petreci mult timp la volan. Poti sa verifici si intr-un mod discret toate mesajele primite pe telefon, fara a fi nevoie sa il mai scoti din buzunar.

O multime de functii utile

Daca esti interesat de un smartwatch Android probabil ca stii ca acestea aduc multe functii utile, multe le ai la dispozitie si pe telefon, insa direct de la incheietura mainii este mult mai comod, printre care si camera foto, player muzical, agenda, calculator, calendar si multe altele.

Pentru copii, femei si barbati

La iUni se gasesc foarte multe modele, atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati, motiv pentru care va fi foarte simplu sa alegi exact ceea ce ai nevoie, in special pentru ca activitatea se desfasoara online si sunt de ajuns numai cateva minute in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top