Uncategorized

Aici ai ocazia de a-ti face propriile bratari

Cautand in permanenta sa se faca remarcate prin aspectul placut, femeile au fost dintotdeauna atrase de micile detalii care le puteau ajuta in acest sens. Bijuteriile, unele dintre cele mai des intrebuintate elemente de acest tip, au reprezentat la randul lor un punct central de interes inca din cele mai vechi timpuri. In timp ce oamenii vremurilor utilizau tot ce aveau la indemana si se lasau inspirati de elementele cele mai neobisnuite pentru a crea piese decorative deosebite, in ziua de azi se observa aceeasi tendinta de a ne intoarce la lucrurile cat mai simple, de tip “handmade”. Astfel, alaturi de accesoriile pretioase si piesele transmise din generatie in generatie, bijuteriile facute de mana incep sa devina tot mai apreciate, datorita aerului versatil si al unicitatii de care se bucura. Indeosebi alaturi de tinute casual, acestea se remarca prin simplitatea si caracterul nonconformist pe care le emana, in special daca au fost confectionate chiar de catre purtatoare.

Intoarcerea la materiale si concepte simple

Daca in cadrul procesului confectionarii pieselor pretioase, atat materia prima cat si si modul de lucru trebuie sa fie de cea mai buna calitate, rigorile tehnicii dispar in momentul când facem referire la designul simplu al pieselor de tip handmade. Luand in considerare posibilitatile practic nelimitate ce descriu cel mai bine accesoriile confectionate de mana, nu mica ne este mirarea constatand ca tot mai multe tinere aleg sa abordeze un look original, inspirat din tot ceea ce se gaseste in jurul lor, lucru confirmat deseori si de preferintele pentru materia prima utilizata in acest caz. De altfel, unul dintre cele mai populare materiale ce a fost reinventat cu succes pentru a se potrivit unei multitudini de stiluri este chiar pielea. Fie ca vorbim de cea naturala sau o versiune ecologica a acesteia, influentele usor mai dure asociate odinioara cu ea au lasat loc unor stiluri moderne, ce integreaza pielea la perfectie in multiple variante de purtare.

Cum poti integra si tu pielea in accesoriile tale

Pentru adeptii curentelor rock, punk si a imbracamintii din piele, accesorizarea cu acelasi element reprezinta o continuitate fireasca a propriei libertatii de exprimare. In ceea ce priveste persoanele care prefera un stil mai sobru, integrarea elementelor discrete in stilul personal poate insemna echilibrul mult cautat. Daca si tu esti interesata sa ii dai un aer nou propriei garderobe, nu ezita sa alegi din diferitele tipuri de snur piele pe cufarulcumargele.ro, unul din magazinele online cu cea mai mare varietate de elemente pentru bijuteriile handmade. Astfel, fie ca esti curios sa iti incerci talentele in confectionarea unor piese pentru tine sau detii deja o mica afacere cu produse handmade, acesta este locul ideal pentru tine. De aceea, cu urmatoarea ocazie cu care doresti sa iti improspatezi stocul, alege cu incredere sa comanzi din selectia noastra de snur piele pe cufarulcumargele.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top