Uncategorized

Events Garden by Nabucco este locul în care evenimentul tău prinde culoare

Dacă urmează să aveți parte de un eveniment fericit în familie, precum un botez sau o nuntă, trebuie să știți că la Events Garden by Nabucco aveți ocazia să găsiți un preț pentru meniu de botez în Ploiești cât mai convenabil pentru dumneavoastră. Alege din multiplele oferte pe care le avem și programează-ți evenimentul mult așteptat într-unul din localurile noastre din Ploiești.

Poziționarea strategică a localului nostru de evenimente ne avantajează destul de mult, iar asta pentru că ne puteți găsi foarte ușor, indiferent din ce zonă veniți. Practic, suntem accesibili atât de persoanele care vin dinspre București, cât și pentru cele care vin dinspre Ploiești. Mai exact, ne găsiți la doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă venind dinspre capitală. De asemenea, și clienții din Ploiești ne pot găsi cu mare ușurință, distanța fiind una destul de mică între Events Garden și județul Prahova. Iar asta nu este tot ceea ce avem de oferit, în viitorul foarte apropiat intenționăm să integrăm și un concept de transport cu autocare din București care vor funcționa în regim dus-întors.

În altă ordine de idei, avem o multitudine de oferte pentru dumneavoastră în ceea ce privește opțiunile de preț meniu de botez în Ploiești, mai ales în sezonul acesta de după eliminarea tuturor restricțiilor de după pandemie. Cu alte cuvinte, ne dorim și noi, ca și dumneavoastră, să revenim la vremurile bune, cele în care evenimentele noastre țineau până dimineața și parcă tot ar fi fost puțin. Vă propunem oferte de preț pentru un meniu de botez în Ploiești foarte variate, astfel încât opțiunile propuse să fie cât mai convenabile pentru nevoile dumneavoastră. Fie că vorbim despre un eveniment extins, cu un număr mare de persoane, fie despre un eveniment de familie, cu un număr redus de participant, vom face în așa fel încât să găsim cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Events Garden reprezintă locul în care se scriu cele mai frumoase povești pentru oamenii care aleg să localurile noastre de evenimente. În aceste momente de mândrim cu trei localuri, însă tot din acest an ne plănuim să ne extindem cât mai mult. Astfel, ne dorim ca până la finele acestui an să mai inaugurăm încă 2 localuri de evenimente, astfel încât capacitatea complexului să fie din ce în ce mai generoasă.

Alegeți cu încredere serviciile noastre și ofertele pe care vi le pregătim pentru sezonul de evenimente 2022.

Events Garden by Nabucco este un local de evenimente situat între București și Ploiești, fiind astfel accesibil atât clienților din capitală, cât și celor care stau în județul Prahova. Programați-vă din timp evenimentul mult așteptat într-unul din cele mai interesante localuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top