Uncategorized

Alege sa lucrezi de la distanta si vezi care sunt beneficiile

Acum e mai simplu ca niciodata sa lucrezi de la distanta in conditiile in care Thinstuff asigura tot ce avem nevoie prin software-ul sau. Aceasta este o solutie foarte practica, usor de folosit, accesibila din toate punctele de vedere si merita inclusa in arsenalul oricarei firme. De asemenea, Microsoft remote desktop Thinstuff este software-ul cel mai simplu, dar si cel mai eficient la care avem acces pe piata care se dovedeste a fi extrem de avantajos.

In primul rand, aceasta solutie este una foarte usor de configurat si de pus in practica. E nevoie doar de simpla instalare a unei aplicatii pe calculator, ceea ce oricine stie sa faca. Utilizatorii se conecteaza cu usurinta remote la server prin intermediul tehnologiei Microsoft Remote Control. Vorbim de o solutie care este potrivita pentru fiecare versiune Windows, nu doar pentru cele mai noi, astfel ca printre acestea putem aminti de 8, 7, Vista sau Xp. Asadar, fara a mai avea grija compatibilitatii putem trece mai departe la faptul ca aceasta solutie este similara cu cea Microsoft, cu diferenta ca e mult mai accesibila din punct de vedere financiar, iar utilizatorii beneficiaza de mai multa flexibilitate. Ne bucuram de libertate maxima atunci cand optam pentru acest software disponibil de la Thinstuff si se permite inclusiv publicarea oricarei aplicatii in RDP. Pe aceasta cale creste mult viteza de lucru, ceea ce este o adevarata necesitate in orice context. Sa nu uitam nici de securitatea datelor care e maxima, dar scade si traficul din retea, toate acestea fiind niste mari avantaje.

Asadar, beneficiem de aceeasi tehnologie Microsoft prezentata intr-un pachet mult mai accesibil si care aduce mai multa flexibilitate, totul fara a fi nevoie de alocarea unor bugete considerabile in acest sens. Se fac mari economii, ceea ce presupune ca fondurile castigate pot fi alocate catre alte tehnologii care sa vina in ajutorul afacerii tale. Nu trebuie sa iti faci griji nici cu privire la statiile de lucru pentru ca nu e nevoie de investitii pentru ca acestea sa fie de ultima generatie intrucat nu sunt impuse limite cu privire referitor la cerintele de sistem.

In plus, aici ai posibilitatea de a te orienta catre numarul de conexiuni pe care ti-l doresti pentru a te bucura de eficienta maxima. Unele pachete sunt cu 3, 5 sau 10 conexiuni, iar cine isi doreste sa beneficieze de liberate deplina poate alege un numar nelimitat de conexiuni. Totul se pune in practica in cel mai scurt timp printr-o singura instalare, fara sa fie necesare proceduri complicate astfel ca nu e nevoie de interventii ale specialistilor. Solutia microsoft remote desktop de la Thinstuff este cea de care ai nevoie pentru a oferi angajatilor tai posibilitatea de a lucra remote in cele mai bune conditii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top